ΠληροφορίεςInformations

Η Eταιρία TSIANACASH SYSTEMS ιδρύθηκε το 1997, στη πόλη της Κατερίνης, έχοντας ως κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων στο κομμάτι της πώλησης ενός προϊόντος ή της παροχής υπηρεσιών προς το καταναλωτή, σύμφωνα με τις ανάγκες της τότε εποχής.

Αρχικά, οι ανάγκες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, ως προς τη προώθηση και την πώληση των προϊόντων της, περιορίζονταν στη χρήση μιας ταμειακής μηχανής και ζυγαριάς(σε οποίες επιχειρήσεις ήταν αναγκαίο).

Με τη πάροδο του χρόνου και με τη πρόοδο της τεχνολογίας οι ανάγκες και απαιτήσεις πήρανε αυξητική πορεία. Αυτό προέτρεψε και παρακίνησε την εταιρία TSIANACASH SYSTEMS να προσαρμοστεί στις σημερινές ανάγκες και να πάει και ένα βήμα παραπέρα από το σήμερα, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να εφοδιάζονται με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό. Πλέον δε μιλάμε μόνο για μια απλή ταμειακή μηχανή, αλλά αναφερόμαστε σε ένα σύστημα παραγγελιοληψίας, όπως επίσης εμπορικές εφαρμογές, μέσα από τις οποίες διαπιστώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης.

…Στους οικονομικά δύσκολους καιρούς που διανύουμε, κάνουμε το παν να εφοδιάσουμε το κατάστημα σας με όλα τα μέσα που όχι μόνο θα εξυπηρετούνε την ίδια την επιχείρηση σας και τον πελάτη αλλά θα κινούν το ενδιαφέρον πολλών ακόμα πελατών να επισκεφτούν το κατάστημα σας..

Λέγοντας αυτό ήθελα να επισημάνω την εξέλιξη και την εκπαίδευση της εταιρίας μας πάνω στο κομμάτι της επιγραφής LED… Η παροχή των υπηρεσιών και των εμπορευμάτων μας έχει επεκταθεί και σε άλλους νομούς, γεγονός που αποδεικνύει την καλή εξυπηρέτηση και το αξιόπιστο προϊόν που έχουμε στην αγορά…

Είμαστε δίπλα στο πελάτη και αγωνιζόμαστε καθημερινά μαζί του για να έχει μια επικερδή επιχείρηση.


 

Καλάθι Αγορών 0
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €